17. apr. 2013

Min lille plass i solen


For en drøy uke siden ringte Lena Lindahl, som er journalist i Allers, meg og spurte om hun kunne lage en reportasje om Mini-Me-ene mine. Litt bekymert over hvordan jeg kom til å ta meg ut på store glansede bilder, sa jeg ja. Og i dag var de her og tok bilde av meg, de flest av dukkene mine (de som var tilgjengelige) og noen av de kollegaene jeg har laget dukke til.

Siden de fleste av Mini-Me-ene står på kontorene på jobb, ble reportasjen laget på jobben. Det var veldig hyggelig, og jeg tror det gikk fint (selv om jeg var en smule nervøs). Jeg følte vel kanskje at jeg ikke gjorde meg helt som modell, og smilet ble om mulig litt stivt etter hvert, men de var veldig flinke til å lage en hyggelig stemning og gjøre det til en positiv opplevelse. Jeg rett og slett koset meg.
Jeg lurer virkelig på hvordan dette blir. Jeg vet heller ikke helt når reportasjen kommer, men om det blir bra skal dere få høre mer. Hvis ikke, .... Vel, da får vi heller se på det.

3 kommentarer:

 1. Så gøy da!! Har vært inne og sett på dukkene dine nå, de er så fine! Skal i alle fall se nøye etter i Allers framover, pleier å arve ukeblader etter mora mi....
  Dette blir bra!!
  Klem Siri :-)
  (så hvitveis i veikanten i dag....Så fint!!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen hvitveiser å spore her. Jeg får nøye meg med at snøen nå snart (men ikke helt) er borte fra hagen :-|

   Slett
 2. Så morsomme bilder! Takk for at du stilte opp i Allers. Nå har vil laget et blogginnlegg på Allers-bloggen også:

  http://blogg.allers.no/hjelp-hun-hekler-meg

  SvarSlett